суботу, 14 січня 2017 р.

5 місце у номінації "Кращий клас Черкаської області"

Протягом жовтня-грудня 2016 року учні 2-11 класів нашої школи взяли участь у трьох етапах змагань з усного математичного рахунку Прангліміне на сайті естонського проекту "Міксіке в Україні". Учитель інформатики Олефіренко Н.М. ефективно організувала роботу в рамках вказаного проекту і учні досягли непоганих результатів.14 січня у м.Черкаси відбувся  обласний фінал Прангліміне-2017. До участі в очному турі були запрошені учні, які в онлайн етапах набрали найбільшу кількість балів в обласному рейтингу у різних вікових категоріях. 

Волошина Вікторія (6-А клас, вчитель математики Дорофєєва О.М.) - посіла 7 місце  в обласних фінальних змаганнях з усного математичного рахунку Прангліміне-2017 у віковій категорії "Дослідники (4-6 класи)" з результатом 3601 бали 
Дипломом  нагороджена команда 6-А класу Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, яка брала участь у он-лайн етапах з усного математичного рахунку Прангліміне-2017 і посіла 5 місце у номінації "Кращий клас Черкаської області" у вікові категорії "4-6 класи" (27892 балів) - вчитель інформатики Олефіренко Н.М., вчитель математики Дорофєєва О.М., класний керівник Галата Л.В.
Для статистики і порівняння: 
кількість учасників в межах країни - понад 20 тисяч
кількість учасників у Черкаській області - близько 7 тисяч
кількість учасників у Кам'янському районі - близько 900 осіб.
кількість учасників - учнів нашої школи - 571.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар