понеділок, 11 січня 2021 р.

Місячник морального виховання: Формування стійких моральних якостей, почуттів, навичок і звичок поведінки на основ і засвоєння ідеалів, норм і принципів моралі.

 Публічна бібліотека Кам’янської ОТГ оголошує конкурс он-лайн читання віршів Василя Симоненка з нагоди дня народження поета.«Незгасна зоря Симоненківської поезії»

Мета: Популяризація творчості Василя Симоненка Учасники: Учні шкіл міста та сіл громади, молодь Кам’янщини, любителі поезії В.Симоненка різних вікових категорій. Тривалість конкурсу: 21 грудня 2020 – 21 січня 2021. Умови конкурсу: На конкурс приймаються видеоролики запису виконання віршів поета тривалістю до 3-х хвилин. Конкурсні роботи надсилаються (Facebook – Messenger; Viber; ел.пошта: kam_rb@ukr.net) Публічної бібліотеки Кам’янської міської ради не пізніше до 21 січня 2021 року. Комісія конкурсу розгляне роботи і визначить переможців. Переможці і нагородження: Переможець буде нагороджений цінним подарунком і безкоштовним читацьким квитком ПБ на 2021 рік. Проведення конкурсу буде висвітлено на сторінках місцевих газет, соц. мережах та на сайті бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар